Zdrava maca - Royality SHOW

Vi ste ovde: Home / O mačkama / Zanimljivosti / Primenjena umetnost + mačke = RADOST! :)
subota, 22 avgust 2015 10:29

Primenjena umetnost + mačke = RADOST! :)

  • Штампа

Brazilska umetnica Tutu Lucat autorka je čitave lepeze predmeta i crteža kojima je inspiraciju ono što mi najviše volimo - mačke!

Volite umetničke slike, skulpture, modne detalje, originalne poklončiće, lepe tetovaže i sve drugo što ima na sebi najsavršenijeg kućnog ljubimca?

Nema sumnje, mačke su mnogim vlasnicima i obožavateljima tolika pasija u životu da neprekidno traže i sakupljaju razne predmete sa mačkama kao lajtmotivom. Nažalost, bilo da su u pitanju odevni predmeti, umetničke slike, skulpture, nalepnice za automobil ili dasku za surfovanje, ukrasi za vrata frižidera ili upečatljiva tetovaža - nije lako pronaći kvalitetna i unikatna rešenja. O povoljnoj ceni da i ne pričamo.

Tutu Lucat je Brazilka koja živi u Sao Paolu, gde joj se nalazi i mala umetnička radionica. Ona kaže da najviše stvara upravo ono što najviše voli.

Mačke su joj važan deo života, i od njih crpi inspiraciju.

Kako kaže, za sve ideje i motivaciju su zaslužni mačji pokreti, elegancija, radoznalost, mističnost, nežnost i pre svega ljubav. U početku je pravila "mačje" umetničke slike i crteže za svoje prijatelje koji takođe obožavaju mačke, a zatim je na njihov nagovor pokušala da ih ponudi i drugima.

Danas ona ima svoj mali ali prepoznatljiv brend Kamadigato, a umetnički radovi i predmeti se mogu poručiti preko njenog web site-a. Kako tamo piše, moguća je izrada i po narudžbini i želji kupca.

"Globalno selo" u kome živimo, tj. rutinska i bezbedna kupovina preko interneta znače da bez prevelike komplikacije možete imati neki od ovih mačjih remek-dela po relativno pristupačnim cenama. Imajte na umu da je brazilski dolar 0.28 vrednosti američkog dolara.

Da ne davimo više sa pričom, pogledajte umetničke radove ove brazilke sa mačkama u glavnoj ulozi! :)

Nama se većina jako dopada, a vama?

Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu LUcat Kamadigato,

Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu Lucat Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu LUcat

Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu LUcat Kamadigato,

Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu LuUcatKamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu LuUcat

Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu Lucat Kamadigato, "mačja" umetnička dela brazilske umetnice Tutu Lucat

Kamadigato, Kamadigato,

Kamadigato,

Kamadigato,  Kamadigato,

  Kamadigato,

Mačje skulpture Kamadigato

Kamadigato,

Matični sajt autorke:
Kamadigato.com.br

Prijavite se na Zdrava maca info

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121