Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Friday, 16 January 2015 10:26

Pobednici novogodišnjeg foto-takmičenja za 2015!

  • Print

Učestvovalo je 78 takmičara a dodeljeno je neverovatnih 7876 glasova!

Velika popularnost i neverovatan trud koji su uložili takmičari doveo je do usijanja poslednjih 24 sata glasanja.

Tokom dve nedelje koliko je trajalo takmičenje poredak je bio prilično nepromenjen, dok je juče došlo do rokade na prva dva mesta. Na brojne pritužbe odgovorio sam kao i prethodna dva puta kada je bilo u pitanju glasanje preko Facebook-a.

Svi glasači i učesnici treba da imaju na umu jedno - pravila su bila objavljena pre početka takmičenja, a sve što pravilima nije bilo zabranjeno - jeste dozvoljeno.

Ono što (kao urednik ovog sajta i Facebook stranice Zdrava Maca Royality Show) nisam tolerisao ni u prethodna dva takmičenja, a ni sada, su novi Facebook nalozi napravljeni samo radi glasanja. Takve, i druge nepostojeće naloge (glasali, pa nestali, tj. nalog je nedostupan u trenutku završetka takmičenja) smatram nedozvoljenim radnjama.

Kako nisam u stanju da dokažem ko je kreirao takve naloge, i da li oni imaju direktne veze sa bilo kojim od takmičara, ostaje samo jedna solucija - a to je da takve glasove oduzmem takmičarima, a zatim utvrdim da li to menja poredak. Ovo mi je (nepotrebno) oduzelo jako puno vremena, ali sam otvorio svaki glas / Facebook nalog i zabeležio među njima one koji su nedozvoljeni.

Nakon detaljne provere, odgovorno tvrdim da je broj nedozvoljenih glasova manji od 3% za sve takmičare. To konkretno znači da nedozvoljeni glasovi nisu uticali na poredak.

1. mesto - fotografija “Toša i Malena”, Filip Ler
2. mesto - fotografija “Tri srca”, Draško Vujić
3. mesto - fotografija “Coki debeljko”, Ares Mons

Čestitam svim učesnicima i pobednicima. Nadam se da će ubuduće na ovakvim konkursima preovladati zabavni karakter i da nećemo imati bilo kakvu sem pozitivne i prijateljske komunikacije koja jedina treba da vlada među ljubiteljima mačaka.

Pobednici su osvojili vredne nagrade:

1. NAGRADA: Royal Canin hrana 4kg (po izboru iz Feline Health Nutrition ili Breed Health Nutrition programa) + foto-session za vašu macu u profesionalnom foto studiju za kućne ljubimce www.fotostudio.rs + knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + veliki Royal Canin kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu. :)

2. NAGRADA: Knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + ranac Royal Canin + posip za mačke Biokat`s 2kg + veliki Royal Canin kalendar za 2015 godinu +  ekološka torba za kupovinu.

3. NAGRADA: Royal Canin paket: velika INOX činija za hranu (20cm) + komplet za prvu pomoć za kućne ljubimce + kišobran + rokovnik + veliki kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu.

Novogodišnji foto konkurs Zdrava maca - Pobednici

Ovom prilikom se zahvaljujemo kompaniji Royal Vet d.o.o., ovlašćenim uvoznicima i distributerima Royal Canin superpremium hrane i Biokat`s posipa za naše mace, kao i izdavačkoj kući Čigoja.

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121